Wolf Invest Group Servicii si proiecte

Serviciile oferite de catre WiG

Proiectare

Compania noastra, prin partenerii nostri va poate oferi servicii de Proiectare tehnica, proiectare structurala, studii de specialitate si asistenta tehnica pentru constructii civile, industriale si monumente.

Read More
Demolari, sapaturi si terasamante

Wolf Invest Group alaturi de Wolf Con Service si partenerii nostrii va ofera servicii de demolari constructii existente, debarasare, sapaturi si terasamente cu utilaje proprii.

Read More
Constructii civile si industriale

Wolf Invest Group este partenerul pe care ti-l doresti alaturi atunci cand te gandesti sa iti materializezi proiectele in constructii strasnice, alaturi de un partener de incredere, care pune accentul pe calitate.

Read More

Tipuri de proiecte

Wolf Con acopera o gama larga de lucrari din sfera constructiilor civile si industriale, instalatii electrice si sanitare, aductiuni de apa, demolari, sapaturi, terasamente, etc.

Constructii civile

De-a lungul anilor de activitate, compania noastra si-a trecut in portofoliu nu mai putin de 30 de case construite si renovate pentru clientii nostri, persoane fizice.

Read More
Constructii industriale

Anul 2021 a fost un an al proiectelor industriale, colaborand cu antreprenori generali, compania noastra a ajutat la finalizarea unei crame ultra moderna si constructia a peste 10.000 mp de hale industriale.

Read More
Drumuri si poduri

Tot in 2021, compania noastra a lucrat la terasamente si pereuri betonate pentru o portiune de drum de 1,5 km, iar de la inceputul anului 2022 am inceput executia unui pod peste raul Cris.

Read More

Cum procedam?

meeting
Ne cunoastem si discutam

Ca in orice alt domeniu, clientul identifica oportunitatea, isi analizeaza ideea si vrea mai multe detalii. Noi pentru asta suntem aici! Hai sa ne cunoastem si sa discutam despre ideea ta si cum o putem pune in practica in cel mai eficient mod.

architecture1
Propunerea proiectului

Dupa ce am discutat toate detaliile referitoare la ideea dumneavoastra, putem trece la urmatorul pas, si anume planul proiectului propriu zis. Gasim cel mai adecvat plan pentru ceea ce dumneavoastra doriti sa construiti.

search
Proiectam si construim

Iar in final, ne apucam si de treaba. Dupa ce v-ati hotarat asupra planului, acesta intra in faza de proiectare cu unii dintre cei mai buni proiectanti,colaboratori de ai nostri. Se obtin toate avizele si autorizatiile, si incepem sa conturam ideea dumneavoastra prin constructie.

Our Projects

Scala2
Icia
Hala UM2
project3
Royal
Explore Our Work

Meet Our Team

cropped-FB_IMG_1643372415774-1.jpg
Alexandru Lupu

Manager general

cropped-FB_IMG_1643372415774-1.jpg
Paul Lupu

Director tehnic

cropped-FB_IMG_1643372415774-1.jpg
Dumitru Baciu

Manager de proiect